До Львова приїде Джордан Белфорт – вовк із Волл-Стріт

3768 0
Джордан Белфорт розпочав свою справу у 17 років, заробляючи від 200 доларів на день.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

17 вересня на «Арена-Львів» відбудеться Big Business Day і зустріч з легендарним Джорданом Белфортом. Вовк з Волл-Стріт вперше відвідає Львів і проведе тут лекцію.

Читайте також: «Як кампуси Google, Apple, Amazon». Що SoftServe будуватиме на Хуторівці у Львові

Джордан Белфорт розпочав свою справу у 17 років, заробляючи від 200 доларів на день, у 27 років він уже був біржевим брокером, який заробляв понад 50 мільйонів доларів на рік.

Його автобіографію «Вовк з Волл-Стріт» переклали на 18 мов світу. Вона стала сценарієм для однойменного фільму Мартіна Скорсезе з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. Фільм, як і біографія, стали бестселлерами і принесли Белфорду популярність.

На сьогодні ж Джордан Белфорт автор, тренер з продажу, бізнес-консультант, один з найбільш популярних та затребуваних спікерів-ораторів та бізнес-мотиваторів нашої планети.

Читайте також: Стало відомо, хто профінансує проєкт з будівництва першого ІТ-парку у Львові

Під час лекції у Львові він розповість про управління фінансами та ризики у часи економічних змін, принципи сучасної поведінки бізнес-структури та її власника, про маркетинг та креатив, команду, мислення інвестора та поділиться секретами як побудувати бізнес-корпорацію.

Іншими спікерами Big Business Day будуть українські підприємці та засновники холдингів та корпорацій.

Організатором Big Business Day є Global Music Events за підтримки Львівської облдержадміністрації.

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!