На правах реклами

У Львівській міськраді обіцяють запустити новий автобусний маршрут до «Арени Львів»

5774 0
А днями у місті продовжили маршрут тролейбуса №22 до автовокзалу.
ФОТО: BAUHAUSEN, ЖК «Park Arena»

ФОТО: BAUHAUSEN, ЖК «Park Arena»

Вулицею Карла Мікльоша, яка проходить біля стадіону «Арена Львів», і вздовж якої зводять великий житловий комплекс «Park Arena», планують запустити окремий автобусний маршрут. Зробити це у міській раді обіцяють після того, як запровадять систему е-квитка.

«Зараз у Львові розглядають можливості кращого сполучення району поблизу «Арени Львів» із іншими частинами міста. На часі залишається впровадження електронного квитка, адже разом із ним запрацює й система пересадок. Окрім цього, разом із впровадженням е-квитка до вул. Мікльоша планують запустити окремий автобусний маршрут», – розповів у коментарі Tvoemisto.tv керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

Читайте також: Німецький підхід. Як будівельна компанія bauhausen запроваджує у Львові нові стандарти

За його словами, переможець тендеру на впровадження е-квитка має затвердити дорожню карту маршруту.

«Є у планах організувати новий автобусний маршрут, який курсуватиме, зокрема, вулицею Мікльоша. Адже це та вулиця, яка активно забудовується житловими будинками, а отже маршрут там – потрібний», – каже він.           

Район активно розвивається. Приміром, за кількасот метрів від вулиці Мікльоша, навпроти стадіону «Арена Львів», німецько-українська компанія bauhausen будує масштабний житловий комплекс «Park Arena». Просторий будинок на п’ять під'їздів за кілька років заселять люди, тож питання роботи громадського транспорту тут актуальне.

Читайте також: Озеро, житло та школа. Як планують змінити район біля Арени Львів

До слова, ще влітку торік засновник компанії bauhausen Віктор Куксхаузен заявляв, що його компанія веде переговори з міською владою, аби вулицею Карла Мікльоша курсував громадський транспорт. 

У Львівській міській раді тепер кажуть, що проблему розуміють і вирішувати її взялися вже. Приміром, днями у місті продовжили маршрут тролейбуса №22. Раніше він курсував від ЛНУ імені Івана Франка до вул. Академіка Підстригача, тепер доїжджає до автовокзалу на Стрийській. Від нього до вулиці Мікльоша, до слова, всього 500 метрів.

На маршруті курсуватиме 11 вагонів. Крім цього, за маршрутом курсуватимуть тролейбуси з першої партії нових «Електронів».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!