До списку санкцій ЄС потрапили російські пропагандисти

1165 0
Їм заборонять в'їзд до ЄС і заморозять активи.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Російські пропагандисти поряд із військовими та чиновниками потрапили до списку санкцій ЄС, передає УП.

Зокрема, під санкції потрапили телеведучий та віцеспікер Держдуми Петро Толстой, телеведучий Володимир Соловйов та голова RT Маргарита Сімоньян.Також санкції наклали на офіційного представника МЗС Росії Марію Захарову, міністра оборони Сергія Шойгу, всіх депутатів Держдуми, банк «Росія» (відомий як банк друзів Путіна), ВЕБ, Промсвязьбанк та інші фізичні та юридичні особи.

Заначимо, що всім цим особам заборонять в'їзд до ЄС, а їхні активи в Європі – якщо вони є – заморозять.

Читайте також: У ЄС одноголосно схвалили пакет санкцій проти Росії

Нагадаємо, що 27 країн-членів ЄС одностайно схвалили перший пакет санкцій проти Росії після рішення Володимира Путіна визнати «незалежність» самопроголошених «Л/ДНР». Крім того, президент США Джо Байден заявив, що американський уряд запроваджує фінансові санкції проти двох російських банків, олігархів та шляхів погашення державного боргу РФ.

Американський президент також пообіцяв запровадити персональні санкції проти низки російських топ-бізнесменів та членів їхніх родин, однак не назвав їхні прізвища. За його словами, російська еліта, наближена до Кремля, також повинна «постраждати» через порушення Росією міжнародного права.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!