Де постраждалим від ракетної атаки у Львові подати документи на компенсацію

1162 0
На Стрийській працюватиме тимчасовий виїзний пункт ЦНАПу.
ФОТО: ТВОЄ МІСТО

ФОТО: ТВОЄ МІСТО

Для мешканців, які постраждали від ракетної атаки на Львів, на вул. Стрийській, 76 із 10:00 до 19:00 від сьогодні запрацював тимчасовий виїзний пункт Центру надання адміністративних послуг. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Як йдеться у повідомленні, адміністратори приймають і реєструють документи від мешканців, які постраждали від ракетної атаки на Львів 6 липня, зокрема, майно яких знищено.

Це прийом документів на такі послуги:

  • компенсація за пошкоджені вікна, які були встановлені за власний кошт,
  • отримання допомоги від держави за програмою «єВідновлення»,
  • допомога і надання необхідних консультацій щодо відновлення втрачених документів,
  • інше, що стосується пошкоджень.

 

Читайте також: «Я пішла шукати кицю – так і зберегла своє життя»

Тимчасовий виїзний пункт працюватиме із середи до п’ятниці з 10:00 до 19:00. За потреби, розглянуть можливість роботи ще й у суботу. 

Нагадаємо, у ніч на 6 липня у Львові почалася повітряна тривога. Згодом у місті пролунала серія гучних вибухівТут ми зібрали усю інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

Також додамо, що комісія з надзвичайних ситуацій прийняла рішення виділити 100 мільйонів грн на відновлення зруйнованих помешкань унаслідок ракетного удару. 

Зокрема, у Львові триває обстеження квартир у будинках, що зруйновані внаслідок ракетного удару 6 липня. 10 липня завершили заміри вибитих вікон, ще у декількох квартирах – мали виміряюти до 12 липня.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

Tvoemisto.tv побувало на місці події та поспілкувалося із постраждалими мешканцями. Детальніше про це читайте за посиланням.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!