Донька львівського співака Табакова повернула крісла усіх журі на польському «Голосі країни»

27988 0
Вона тепер є членом команди польської співачки Cleo.
Павло і Анастасія Табакові

Павло і Анастасія Табакові

12-річна Анастасія Табакова, донька відомого українського співака Павла Табакова, виступила на польському вокальному шоу THE VOICE KIDS. До неї повернулися усі журі. 
 

Анастасія мріє бути схожою на свого батька, переможця «Голосу країни» та «Шансу», і пройти до фіналу. 

Успішно пройшовши сліпі прослуховування, вона тепер є членом команди польської співачки Cleo і готується до наступних етапів. Анастасія не лише прагне перемоги, а й підкреслює на конкурсі свою українську ідентичність, зокрема демонструючи малюнки на тему українсько-польських відносин.

Нагадаємо, що Павло Табаков, який родом зі Львова, є переможцем п'ятого сезону телепроєкту «Шанс». Також він був півфіналістом другого сезону шоу «Україна має талант», учасником національного відбору на конкурс «Євробачення» у 2011 році та переможцем другого сезону «Голосу Країни» у 2012 році.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!