Небайдужі львів’яни пропонують допомогу постраждалим від ракетного удару. Куди звертатися

2288 0
Львів’яни можуть замінити скло у вікні, полікувати шкіру чи взяти одяг.
Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Фото Івана Станіславського/Твоє місто

Львівські підприємці пропонують львів‘янам, які постраждали від вчорашнього ракетного удару, допомогу. Наприклад, безкоштовно можна отримати скло, щоб замінити у вікнах, або ж відновити шкіру, якщо ви отримали опіки чи рубці. Tvoemisto.tv зібрало підбірку ініціатив від небайдужих українців. 

Безкоштовне скло та двері 

Магазин антикваріату Replus stare пропонує львів’янам відновити скло на вікнах, яке повибивало внаслідок ракетного удару. Є скло різних розмірів. Також можна взяти дверні та балконні коробки зі склом та фурнітурою. Магазин розташований за адресою Персенківська 19 у Львові. За деталями звертатися можна в Інстаграм або за номером 073 0320 307.

 

 

Читайте також: Як львів’янам отримати компенсацію за зруйноване житло 

Відновлення шкіри

Клініка естетичної медицини хоче допомогти людям у відновленні шкіри, якщо є рубці або опіки. Спеціалісти безкоштовно спробують зробити все, що можуть. Клініка розташована за адресою вулиця Шевченка 17 у Львові. Звертатися можна в Інстаграм або за номером 0684168308.

 

 

Читайте також: Куди можуть звернутися постраждалі львів’яни від нічного обстрілу у Львові. Контакти

Речі постраждалим

Магазин одягу Onebyone безкоштовно віддасть речі постраждалим, яким вони необхідні. За допомогою можна звернутися в Інстаграм магазину.

 

 

Нагадаємо, під час нічної атаки у четвер, 6 липня, російська ракета влучила в багатоквартирний житловий будинок у Львові, постраждали 40 людей. Міська комісія прийняла рішення виділити 100 мільйонів на відновлення зруйнованих помешкань. Всім мешканцям, які втратили житло, запропонували тимчасово проживати в готелі або в модульному містечку поруч. Водночас, мер міста повідомив, коли відновлюватимуть будинки, зруйновані ракетою.

Tvoemisto.tv побувало на місці події та поспілкувалося із постраждалими мешканцями. Детальніше про це читайте за посиланням.

Зокрема, у Львові на два дні спустили прапор міста в пам'ять про загиблих внаслідок нічної ракетної атаки рф. Також львів'ян та гостей міста закликають утриматись від проведення розважальних заходів.

Тут ми зібрали усю актуальну інформацію щодо наслідків вибухів у Львові.

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!