Дрогобицького перевізника оштрафували за їзду без дозволів

518 0
Перевізника оштрафували на понад 35 тисяч гривень.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині під час огляду транспортних засобів склали 4 акти щодо порушення вимог транспортного законодавства. Одного із перевізників оштрафували на понад 35 тисяч грн за відсутність дозвільних документів та за порушення правил перевезення пасажирів. Про це повідомили у Львівській ОВА.

До перевірки залучили працівників відділу державного нагляду (контролю) у Львівській області Державної служби України з безпеки на транспорті та працівників відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції у Львівській області.

«В межах спільної рейдової перевірки складено 2 акти щодо порушення вимог статті 39 Закону України «Про автомобільний транспорт» (відсутність дозвільних документів) та 2 постанови за порушення частини 2 статті 121 КУпАП (порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів)», – зазначив керівник управління транспорту та звʼязку ЛОВА Степан Рудницький.

Читайте також: Патрульні оштрафували ще одного водія львівського автобуса: очевидці зняли порушення на відео

Перевізника оштрафували на понад 35 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у Львові водій автобуса №29 зачинив двері та відмовився везти військового ЗСУ з інвалідністю. 

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!