Авто за 5 тис. грн та ділянка біля Буковелю за 7 тис. грн. Що придбали дружини головних патрульного і митника Львівщини

2863 0
Керівник управління патрульної поліції Львівщини та в.о. керівника Львівської митниці оприлюднили свої декларації про доходи.
Фотоколаж: Твоє місто

Фотоколаж: Твоє місто

Дружина керівника управління Патрульної поліції Львівщини Олександра Крутень придбала у 2023 році автомобіль Toyota Prius 2018 року випуску всього за 5000 гривень. А дружина в.о керівника Львівської митниці Антоніна Кузнік стала співвласницею ділянки у селі біля Буковелю площею 0,18 га всього за 7300 грн, повідомляє zaxid.net. 

Декларація керівника управління патрульної поліції Львівщини

Керівник управління патрульної поліції Львівщини Андрій Крутень оприлюднив свою декларацію про доходи за 2023 рік. Його дружина торік придбала авто Toyota Prius (2018 року випуску) всього за 5000 грн,

Загалом Андрій Крутень у 2023 році отримав 647 тис. грн зарплати у поліції. Його дружина Олександра вказала 1,2 тис. грн зарплати від ТзОВ «Дентамед 2000». У подружжя немає власної нерухомості. Андрій Крутень може користуватись батьківським будинком у Рівному (87 м²), подружжя може користуватись ще одним будинком у цьому місті (73,5 м²). Квартиру у Львові вони орендують. 

Зазначимо, що дружина Олександра Крутень має два авто: Audi A6 (2013 року випуску), яке вона придбала у 2022 році за 130 тис. грн, і Toyota Prius (2018 року випуску), вартістю всього 5000 грн – власницею другого авто дружина патрульного стала у 2023 році. На профільних сайтах з продажу авто, вживаний Toyota Prius (2018 року випуску) можна придбати приблизно за 20 тис. доларів. Обома авто може користуватись Андрій Крутень.

Також у декларації вона вказала криптовалюту: Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC, XBT), Ripple (XRP). Свої заощадження подружжя зберігає переважно готівкою – 775 тис. грн.

Читайте також: Що задекларували ректори двох найбільших львівських університетів за 2022 рік

Декларація в.о керівника Львівської митниці

В.о. керівника Львівської митниці Андрій Кузнік оприлюднив свою декларацію про доходи за 2023 рік. Він вказав понад 600 тис. грн зарплати від Рівненської митниці, а також 870 тис. грн від відчуження рухомого майна. Декларацію за 2021 рік можна переглянути тут.

У 2020 року митник Андрій Кузнік власником земельної ділянки (612 м²) у селі біля Києва, де є незавершене будівництво дачного будинку та нежитлового приміщення. У столиці Андрій Кузнік має службове житло – квартиру площею 87,6 м², а також службову кімнату має Антоніна Кузнік (32,3 м²). У власності дружини митника із 2019 року є три земельні ділянки у селі неподалік Чернігова.

Зокрема, його дружина Антоніна Кузнік у 2022 році стала співвласницею земельної ділянки у селі Яблуниця (0,17 га), вартість землі, згідно декларацією – 9 тис. грн. У 2023 році вона стала співвласницею ще однієї ділянки у цьому селі площею 0,18 га, яка коштувала всього 7300 грн. 

Також вона отримала 951 тис. грн доходу від підприємницької діяльності та 18 тис. грн стипендії у «Першому київському фаховому медичному коледжі».

Подружжя має право користуватись квартирою у Львові (170 м²), а також дружина митника орендує у місті нежитлове приміщення. Сім'я Кузнік користується записаним на родичку позашляховиком Lexus GX460 (2010 року випуску). Щодо заощаджень, то вони становлять понад 100 тис. доларів та близько 60 тис. грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!