Мешканця Червонограда притягнули до відповідальності за жарт із замінуванням

1637 0
Чоловік повідомив у поліцію, що на даху будинку у Червонограді є вибухівка.
Фото: radio24.ua

Фото: radio24.ua

Два роки позбавлення волі із річним іспитовим строком отримав 56-річний житель Червонограда, який у вересні жартома повідомив про замінування будинку. Про це інформує пресслужба прокуратури Львівської області.  

У суді прокури довели, що на початку вересня цього року чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, поширив неправдиву інформацію про вибуховий пристрій на даху одного з будинків у Червонограді.

Суд визнав винним 56-річного жителя Червонограда у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху (ч.1 ст.259 КК України).

Йому призначили покарання – 2 роки позбавлення волі з іспитовим строком 1 рік. «Впродовж цього часу чоловік зобов’язаний: без погодження з органом з питань пробації не виїжджати за межі України, періодично з’являтися для реєстрації та повідомляти про зміну місця роботи чи проживання уповноважені органи», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, торік поліція Львівської області зареєструвала 166 повідомлень про замінування різних об’єктів у Львові та в області. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!