Книги львівських письменників увійшли до списку бестселерів 2022 року

1287 0
Списки формували на основі опитування 33 видавців.
Фото умовне

Фото умовне

Книги кількох львівських письменників увійшли до списку бестселерів 2022 року. Опитування серед учасників книжкового ринку провів Український інститут книги.

В УІК зібрали списки українських та перекладних видань, які минулого року в Україні купували найчастіше. Серед них книги львівських письменників:

  • Володимир В'ятрович «Історія з грифом «секретно» та «Нотатки з кухні «переписування історії»;
  • Андрій Новік «Медальйон трьох змій»;
  • Любко Дереш «Там, де вітер»;
  • Ярослав Грицак «Подолати минуле. Глобальна історія України»;
 
Список сформували за результатами опитування 33 видавців, серед яких львівське «Видавництво Старого Лева». Серед книготорговців опитували найбільших: Книгарня Є, Yakaboo, Наш формат, Віват та КСД. 
 
 
Нагадаємо що львівська письменниця Уляна Чуба увійшла до Короткого списку премії «Дитяча книга року BBC-2022». До фіналу конкурсу потрапила її книга «Матуся-немовля, або Жахливе чудо перед Різдвом».

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!