Дві львівські компанії стали найбільшими українськими ресторанними мережами

7072 0
Таким чином львівські компанії перегнали навіть McDonalds.
Фото: festrepublic

Фото: festrepublic

«Львівські круасани» та «!Fest» очолили цьогорічний рейтинг найбільших ресторанних мереж України. Про це йдеться у матеріалі Forbes.  

Згідно з дослідженням, «Львівські круасани» наразі мають 153 ресторани по всій країні (120 за франшизою), а «!Fest» – 105 ресторанів. Одразу за цими львівськими мережами розташувався «McDonalds» із 101 рестораном на території України

Читайте також: У Львові відкрили новий McDonald's

Також до рейтингу найбільших ресторанних мереж увійшли :

  • «Gastrofamily» Дмитра Борисова (66 закладів);

  • «Domino’s Pizza» (65 закладів)

  • «KFC» (56 закладів);

  • «Pizza Celentano» (50 закладів);

  • «Пузата хата» (36 закладів);

  • «Чорноморка» (31 заклад);

  • «Сушия» (22 заклади).

Нагадаємо, що наприкінці грудня у Львові зачинили свої двері два популярних заклади, що належать Дмитру Борисову.

Також нагадаємо, що у відеопроєкті Tvoemisto.tv «Тема тижня» співзасновник компанії «!Fest» Юрко Назарук розповів про те, як волонтери допомагають державі та армії, як більшість країни стала бандерівцями і чому нам потрібні нові політики. А також на проєкті Tvoemisto.tv «#Кухня військової економіки» гостем програми був співзасновник «!Fest» Андрій Худо, де він ділився своїм унікальним досвідом та давав корисні поради. 

Володимир Федорович

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!