Дві вулиці Львова стануть односторонніми

3206 0
На вулицях Біберовича та Розлогій запровадять односторонній рух.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Таке рішення прийняла міська комісія з безпеки дорожнього руху. У протоколі за 21-ше листопада йдеться про рішення зробити вулиці Біберовича та Розлогу односторонніми.

Шевченківська районна адміністрація має облаштувати односторонній рух на вул. Біберовича (у напрямку руху від вул. Шевченка) та на вул. Розлогій (у напрямку руху до вул. Шевченка). Роботи щодо організації руху та встановлення дорожніх знаків мають виконати у першому кварталі 2018-го року.

Читайте також: Ще одна вулиця в центрі Львова стане пішохідною

Окрім того, під час комісії вирішили повернутися до питання організації руху на вул. Порічковій, Аґрусній та Луговій після завершення ремонту на цих вулицях.

Нагадаємо, до 21-го січня 2018-го року закрито для руху громадського і приватного транспорту відтинок вулиці Личаківської між Круп’ярською та Черемшини у зв’язку із ремонтом. Через перекриття 9 автобусних маршрутів курсують зі змінами


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!