Двоє людей померли від коронавірусу цього тижня на Львівщині

930 0
На стаціонарному лікуванні перебувають 63 пацієнти.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині за тиждень 359 людей захворіли на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Медики зареєстрували два летальні випадки серед хворих віком 58 років та 89 років. Загалом на стаціонарному лікуванні перебувають 63 пацієнти.

Читайте також: Чим зараз хворіють на Львівщині. Пояснення лікаря

Як повідомили у Львівському обласному Центрі контролю та профілактики хвороб, за тиждень на Львівщині зареєстровували 11 тис. 143 випадків на ГРВІ проти 10 тис.  990 випадків за попередній тиждень. Ріст захворюваності на 1,4%. А інтенсивний показник захворюваності на ГРВІ, включно із COVID-19 вищий на 4,4% за епідпоріг 434,07, що відповідає середньому рівню епідемічної активності захворюваності на ГРВІ. 

Читайте також: Які продукти допоможуть зміцнити імунітет взимку

У структурі захворюваності діти до 17-ти років, їхня частка становить 53,4% – 5 947 осіб.

Загалом від початку епідсезону у Львівській області проти грипу вакциновано 6 320 осіб, з них 2 878 — з групи медичного та епідемічного ризику.

Нагадаємо, хворі із симптомами COVID-19, грипу або ГРВІ під час воєнного стану можуть відкривати лікарняний дистанційно

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!