Директор Львівської онколікарні пояснив, у кого частіше виявляють рак

32417 0
Торік до Центру звернулися 7975 хворих, що є на рівні 2019 року.
фото умовне

фото умовне

У жінок частіше виявляють рак, ніж у чоловіків. Про це повідомив у інтерв'ю Tvoemisto.tv виконуючий обов’язки директора Львівського онкологічного лікувально-діагностичного центру Олег Дуда.

«Паритетно. Хоча жінок все-таки трошки більше, бо вони, в принципі, довше живуть і, відповідно, можуть мати більше захворювань», – розповів Олег Дуда. 

Торік до Центру звернулися 7975 хворих, що є на рівні 2019 року. А в цілому на обліку в онколікарні близько 80 тисяч осіб – тих, що перемогли рак, і тих, що на етапі лікування. 

Читайте також: Скільки коштів онкоцентр у Львові отримує від НСЗУ та чи всі послуги там безкоштовні 

«Люди повертаються до життя. Перевіряють себе попри війну», – зазначив Олег Дуда. 

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv також запитало виконувача обов’язків директора онкоцентру Олега Дуду, що змінилося в медзакладі, які проблемні моменти тут вирішують і чи побільшало онкохворих на Львівщині. Детальніше – за посиланням

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!