Директора львівського онкоцентру відсторонили від посади

42625 0
Виконувати обов’язки директора онкоцентру призначили Олега Дуду.
ФОТО: 032.UA

ФОТО: 032.UA

У вівторок, 7 листопада, керівника Львівського онкоцентру Ігоря Ковальчука відсторонили від посади на час проведення службового розслідування. Цю інформацію у коментарі Tvoemisto.tv підтвердив керівник управління майном спільної власності Львівської облради Андрій Білоус.

6 листопада Tvoemisto.tv повідомило, що Національне агенство з питань запобігання корупції внесло в Єдиний державний реєстр осіб корупціонерів генерального директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр». Також 70-річний Ігор Ковальчук є депутатом Львівської обласної ради від партії «Народний Рух України».

Відомо, що Ігоря Ковальчука відсторонили від посади після рішення суду щодо його вини у корупції, яке набрало законної сили. Виконувати обов’язки директора онкоцентру призначили Олега Дуду, який був заступником Ігоря Ковальчука. Загалом Ігор Ковальчук керував Львівським онкоцентром 30 років, навесні цього року, після завершення контракту, він перебував на посаді у статусі виконувача обов’язки.

Нагадаємо, раніше Сихівський районний суд оштрафував виконуючого обов’язки генерального директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» та депутата Львівської облради Ігора Ковальчука за неодноразове виписування собі та доньці премій. 

Зазначимо, що журналістка Тvoemisto.tv з’ясувала, як працює онкоцентр на вул. Гашека, які послуги в ньому надають безкоштовно, на що нарікають пацієнти та що може змінитися, а також поспілкувалася з директором онкоцентру Ігорем Ковальчуком, детальніше читайте у нашому матеріалі.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!