Директор Львівського онкологічного центру виписував собі і доньці премії. Його оштрафували

8530 0
Чоловік виписав собі та доньці премій на суму понад 180 тисяч гривень.
Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Сихівський районний суд м. Львова 18 серпня оштрафував на 3,4 тис. грн виконуючого обов’язки генерального директора КНП ЛОР «Львівський онкологічний регіональний лікувально-діагностичний центр» та депутата Львівської ОВА Ігора Ковальчука за неодноразове виписування собі та доньці премій. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

У постанові суду йдеться, що Ігор Ковальчук, перебуваючи на посаді в.о. генерального директора центру, за серпень і грудень 2021 та серпень і грудень 2022 декілька раз підписував накази про преміювання себе та доньки. На розгляд суду надійшло вісім справ про адміністративні правопорушення. Загальна сума виписаних премій складає понад 180 тис. грн

У суді порушник своєї вини не визнав, та заявив, що собі та доньці премій він не призначав. Проте підтвердив, що накази на видачу цих коштів як преміальних він підписував.

Читайте також: У Львові на хабарі затримали киянина. Він зберігав дитячу порнографію і хотів знищити докази

Суд визнав винним Ігора Ковальчука за ч. 2 ст. 172-2 (Порушення обмежень щодо використання службового становища). За це адміністративне правопорушення на чоловіка наклали штраф у розмірі 3 тис. 400 гривень.

Довідково

70-річний Ігор Ковальчук є уродженцем Бродівського району Львівської області та директором Львівського онкологічного регіонального лікувально-діагностичного центру Львівської обласної ради. На цю посаду його призначили у квітні 2018 року, а до того він був головним лікарем центру. Також Ігор Ковальчук є депутатом Львівської обласної ради від партії «Народний Рух України».

Нагадаємо, що адвокат коригувальника обстрілу Яворівського полігон Ярослав Гандзюлевич, якого затримали на хабарі, вийшов з СІЗО.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!