Директора товариства на Львівщині підозрюють у розкраданні 1,3 млн грн на укріпленні берегів річки

2542 0
Директор товариства вніс неправдиві дані до актів виконаних робіт, зазначивши дорожчі матеріали.
Умовне фото

Умовне фото

Одне з комунальних підприємств на Львівщині уклало договір з товариством про проведення берегоукріплюючих робіт річки Дністер. В результаті директор товариства вніс неправдиві дані до актів виконаних робіт, зазначивши значно дорожчі матеріали, аніж ті які були використані фактично.

Джерело: Львівська обласна прокуратура

«Службовець незаконно заволодів бюджетними коштами Фонду охорони навколишнього природного середовища в сумі понад 1,3 млн грн», – йдеться у повідомленні.

Так, Львівська обласна прокуратура повідомила про підозру директору товариства за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах (ч. 5 ст.191 КК України). Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, що Дрогобицький міськрайонний суд Львова арештував майно інженера з технічного нагляду. Його підозрюють у незаконному перерахуванні майже 8,7 млн грн підрядникові, який не виконав роботи з будівництва мосту в Східниці Львівської області. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!