Дитсадки у Львові працюватимуть усе літо

14059 0
Садки у Львові закриті з 12 березня.
Фото: Наша Мама

Фото: Наша Мама

Якщо уряд зніме обмеження на роботу дитячих садків, у Львові вони працюватимуть усе літо. Про це під час пленарного засідання повідомила заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна.

Читайте також: У час карантину не залишайте дітей самих удома і спілкуйтесь із ними. Сім порад психолога

«Те, що садки влітку не будуть закриті, це 200% гарантії. Тобто, якщо знімаються карантинні обмеження на роботу садків, то вони у Львові працюватимуть усе літо. Це логічно», – каже вона.

Місто чекає 11 травня, коли стане відомо, які обмеження знімуть. Тоді має закінчитись загальнонаціональний карантин.

«Кожен із нас розуміє, що людина не зможе вийти на роботу, якщо вона не матиме змоги відвести кудись дитину. І це стосується, насамперед, маленьких дітей, яких не можна залишити вдома», – додала Галина Слічна.

Також 30 квітня почнуть приймати онлайн-документи на зарахування дітей у перший клас. Ті батьки, які не зможуть подати онлайн, зможуть оформити документи у серпні.

Читайте також: Як львівські школярі завершуватимуть навчальний рік

Нагадаємо, що школи та садочки Львова пішли на карантин із 12 березня.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!