Як львівські школярі завершуватимуть навчальний рік

3292 0
«Першачків» набиратимуть з 30 квітня.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Львівські школярі навчання цього навчального року уже не продовжуватимуть. Як школярів оцінюватимуть, визначать після завершення карантину. Про це сьогодні на сесії ЛМР повідомила заступниця міського голови Львова Галина Слічна.

Читайте також: На українських каналах починають транслювати уроки для початкової школи. Коли і де дивитися

Вона також уточнила, що якщо будуть послаблення карантину, то 11-класникам організують консультації у червні. ЗНО можуть провести або у червні, або у серпні. Але остаточного рішення ще немає на рівні держави, зазначила Галина Слічна.

Також, за словами посадовиці, 30 квітня стартуватиме онлайн-прийом документів на вступ до 1 класу. «Також залишаємо час на серпень для тих, хто не матиме можливості подати онлайн. Такі батьки зможуть зробити це після карантину», — сказала Галина Слічна.

Читайте також: Важливо дивитись в очі. Як карантин змусив львівських вчителів йти в онлайн

Зазначимо, що дитсадки у Львові працюватимуть усе літо. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!