Дитяча лікарня у Львові отримала дві фури високовартісних ліків із Польщі. Фото

4070 0
Поляки передали 6 тонн ліків допомоги.
Фото: Іван Станіславський

Фото: Іван Станіславський

Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр у Львові, що на вул. Дністерській, 27, отримав велику партію ліків з Польщі для своїх маленьких пацієнтів.

Керівництво закладу звернулося раніше з проханням до Республіки Польща про надання допомоги з Польщі. Лікарня сформувала чіткий список лікарських препаратів та інших потрібних речей (постільна білизна, посуд, пледи, засоби для прання та дезінфекції тощо).

Читайте також: Як зі Львова евакуюють онкохворих дітей до Польщі. Фоторепортаж 

І сьогодні, 7 квітня, Генеральна консул Республіки Польща у Львові Еліза Дзвонкєвіч передала лікарні 17 піддонів спеціалізованого високовартісного вантажу – загалом 6 тонн ліків та необхідних речей із Польщі. 

Читайте також: На першій лінії. Медик, який допомагає лікувати онкохворих діток під час війни

Нагадаємо, що медики лікарні спільно із поляками евакуюють онкохворих дітей на лікування до Польщі. Дітей з онкологією з різних міст країни, які опинились під обстрілами, приймає Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр у Львові. Допомагає перевозити важкохворих дітей за кордон, де вони отримують якісне лікування, керівник єдиного в Західній Україні центру з трансплантації кісткового мозку, що діє при Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, Роман Кізима. 

Фото: Іван Станіславський


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!