На правах реклами

Дитячі смартгодинники з GPS та SIM картою: переваги покупки

541 0
У смартгодинниках для дітей є чимала кількість переваг, зокрема, батьки можуть дізнатись місцеперебування дитини.

Сучасні технології дозволяють батькам ефективно стежити за дитиною та забезпечувати її цілковиту безпеку. Однією зі зручних інновацій є дитячі смартгодинники з GPS та SIM-картою. Якщо ви купуєте своїй дитині саме такий вид smart watch, тобто розумного годинника, то отримуєте велику кількість переваг.

1. Визначення місцеперебування

Однією з найбільших переваг смартгодинників з GPS є можливість визначити місцеперебування вашої дитини в режимі реального часу. Це дозволить завжди знати, де знаходиться дитина. Це особливо актуально у великих містах або під час подорожей.

2. Екстрені виклики

Дитячі смартгодинники оснащені кнопкою або функцією SOS. Дитині достатньо натиснути на неї, аби повідомити про небезпеку. Батьки отримують екстрене сповіщення з вказанням точних географічних координат.

3. Зручність та комунікація

Смартгодинники дозволяють батькам зв'язуватися з дітьми безпосередньо через годинник. Ви можете надсилати текстові повідомлення, викликати дитину або навіть слухати її оточення за допомогою вбудованого мікрофона. Є також моделі з вбудованою вебкамерою для спілкування. Камера також підтримує таємне під’єднання для оцінки ситуації навколо дитини.

4. Зони безпеки

Багато моделей смартгодинників дозволяють налаштовувати зони безпеки. Це означає, що ви можете встановити певні області на карті, і якщо ваша дитина виходить за межі цих зон, ви отримаєте сповіщення. Це допоможе вчасно реагувати на можливі ризики.

5. Ведення журналу діяльності

Якщо дитячі smart watch синхронізовано з батьківським смартфоном та акаунтом, ви матимете змогу переглядати активність дитини впродовж певного часового проміжку: де вона була та ходила, які сайти відвідувала, хто їй телефонував тощо.

6. Безпека на дорогах

Смартгодинники з GPS особливо корисні для безпеки дітей на дорогах. Вони можуть надсилати сповіщення, коли ваша дитина підходить до небезпечних ділянок або перетинає дорогу.

7. Виховання незалежності

Завдяки смартгодинникам ви можете навчити дитину більшій незалежності та відповідальності. Вона може зв'язуватися з вами в разі потреби, але також вчиться самостійно приймати рішення та діяти в надзвичайних ситуаціях.

Скільки коштує дитячий смартгодинник з SIM

Здавалося б, що пристрій з таким широким функціоналом має бути неймовірно дорогим. Насправді купити дитячий smart watch з GPS трекером та SIM картою можна за доволі привабливими цінами. Ось декілька найбільш популярних моделей в Україні:

  • AmiGo GO005 – 3799 грн. Окрім усіх вище зазначених функцій вони також здатні міряти температуру;
  • AmiGo GO004 – 1399 грн. Годинник оснащений не лише підтримкою телефонних викликів, а й камерою;
  • ELARI FixiTime FUN – 999 гривень;
  • Gelius Pro KID – від 1999 грн;
  • GOGPS K25 – 2099 гривень.

 

В каталозі інтернет-магазина за посиланням вище можна знайти ще доступніші моделі за ціною від 699 гривень. Відгуки реальних покупців про дитячі смартгодинники допоможуть батькам зробити правильний вибір, аби забезпечити захист своїх дітей.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!