Київ

Енергетики повернули світло у 100 тисяч домівок Київщини

526 0
Наразі тривають ремонтні роботи у Бучанському районі
Фото: grad.ua

Фото: grad.ua

ДТЕК повернули світло в домівки понад 100 тисяч сімей Київщини, які були знеструмлені через негоду. Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Фахівці вже завершили всі ремонтні роботи на мережах середньої напруги. Наразі ми відпрацьовуємо поодинокі заявки», — йдеться в повідомленні.

Зокрема у Бучанському районі відновили 5 ліній електромереж, наразі бригади ДТЕК відновлюють лінії електромеж по 0.4 кВт в селах громади.
 
Нагадаємо, вранці, 29 березня, через погіршення погодних умов у Києві та області запровадили аварійні вимкнення світла. Найбільше обмежень було у споживачів у Вишгородському, Києво-Святошинському та Васильківському районах. У Києві теж ввели екстрені вимкнення у частині Голосіївського, Святошинського, Шевченківського та Солом'янського районів, також застосовувалися стабілізаційні графіки відключення світла. 
 
Пізніше у цей же день стабілізаційні відключення було скасовано.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!