Епідемічний поріг захворюваності на грип, ГРВІ та коронавірус на Львівщині не знижується

933 0
Кількість зареєстрованих випадків захворювання на грип та ГРВІ за минулий тиждень зросла на 300 осіб.
Фото умовне/Держпродспоживслужба

Фото умовне/Держпродспоживслужба

Епідемічний поріг захворюваності на грип, гострі респіраторні вірусні інфекції та Covid-19 все ще залишається у межах 10,5%, а кількість зафіксованих випадків зараження ними за минулий тиждень, тобто за 18-24 березня, зросла. Про це у щотижневому звіті повідомила директорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб Наталія Іванченко-Тімко. 

Йдеться про 11 тис. 783 випадки захворювання на ГРВІ та грип на Львівщині за минулий тиждень, в той час як позаминулого тижня це показник тримався на рівні 11 тис. 552 випадків. 

Відтак перевищення середньообласного показника зафіксували у Львівському, Червоноградському та Яворівському районах. 

Проте за тиждень не зафіксували жодного летального випадку від вказаних захворювань.

Нагадаємо, що упродовж декількох тижнів у Львівській обласній клінічній інфекційній лікарні фіксували зростання кількості пацієнтів, у яких діагностували вірусний (серозний) менінгіт. На лікуванні в медустанові перебувають 11 хворих, з них семеро — діти.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!