Ernest Airlines скасував та затримує три рейси зі Львова

2296 1
Рейс до Неаполя скасували взагалі, а рейси до Мілана та Венеції затримуються.
Фото: mandria.ua

Фото: mandria.ua

Італійський лоукостер Ernest Airlines скасував та затримує рейси зі Львова до Неаполя, Мілана та Венеції. Про це повідомляє Avianews.

Читайте також: Наче на безлюдному острові. Як львів'яни в Італії чекали на літак додому

Рейс EG 278 зі Львова а Неаполь скасували сьогодні, 6 січня. Він мав вилетіти ще о 9:20. Рейси зі Львова до Венеції (15:20) та Мілана (20:40), як зазначається на сайті львівського аеропорту, затримуються.

За даними сайту flightradar24.com, із чотирьох літаків, що входять у флот Ernest Airlines, одразу два відправились у аеропорти, які не пов’язані з маршрутною мережею лоукоста.

Читайте також: Куди можна полетіти зі Львова. Розклад та вартість усіх авіарейсів

Нагадаємо, авіаційна влада Італії призупинила дію ліцензії лоукоста Ernest Airlines на перевезення пасажирів із 13 січня. Авіаперевізнику заборонили продавати квитки, втім дозволили виконувати перельоти в піковий святковий період, аби захистити права пасажирів, які вже купили квитки.

Додамо, що зі Львова Ernest Airlines літає до Мілана, Рима, Неаполя та Венеції, а наступного року планує літати й до Болоньї.

 

7 Січня, 2020 11:20
Юрій Рейс ЛЬВІВ-Рим, який мав вилетіти сьогодні, 7 січня, скасували вчора ввечері, за пів дня до вильоту! Колл-центр, до якого додзвонитися було нереально, повідомив: "Не можу вам запропонувати нічого!" Люди якраз повертаються закордон після свят чи приїздять до України на різдвяні свята, а тут така халатність. Це найгірша і найбільш безвідповідальна авіакомпанія, яку я коли-небудь зустрічав за 20 років авіа перельотів!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!