Фестиваль Рівності, який зірвали у Львові, пройде у Києві

2012 0
У суботу, 14 травня, у місті Києві пройде фестиваль Рівності. Як інформують організатори на офіційній сторіці у Фейсбук це буде «день на підтримку львівської громади та всіх, хто прагне дотримання прав людини в Україні».
фото: equalityfest.org.ua

фото: equalityfest.org.ua

До програми увійшли заходи, проведення яких у Львові 19 березня було зірване. Присутні матимуть змогу відвідати покази документальних та художніх фільмів, взяти участь у майстер-класі з недискримінації та панельній дискусії про місце прав людини у актуальному українському політичному контексті, познайомитися з сучасною поезією та розслабитися під час завершального концерту.

Із детальною програмою можна ознайомитися на сайті Фестивалю Рівності.

Місце проведення: MediaHub, вул. Суворова 4/6.

Вхід на всі події вільний

Нагадаємо, у Львові зірвали проведення Фестивалю Рівності, який мав відбуватись впродовж двох вихідних днів, 19 та 20 березня. Готель у центрі міста, у якому планували проведення одного із заходів – замінували.  Своє негативне ставлення щодо ЛГБТ-квесту висловили і в Українській Греко-Католицькій Церкві, а депутати Львівської обласної ради ініціювали збір підписів з вимогою заборонити проведення заходу у Львові. Врешті Львівська міська рада подала позв у Львівський окружний адміністративний суд про заборону проведення у суботу, 19 березня, на проспекті Свободи перед Оперним театром будь-яких акцій. Суд задовільним позов міста.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!