Політична реклама

Фільм тижня у Львові: «Годзілла»

1789 0
Цього тижня tvoemisto.tv рекомендує на вихідні фантастичний бойовик «Ґодзілла». Він описує події, які відбулись після того, як люди випадково розбудили гігантське древнє створіння, що постало з морських глибин після невдалого випробування атомної зброї.

Рік: 2014. Країна: США, Японія. Жанр: фантастика, бойовик, трилер, пригоди. В головних ролях: Брайан Кренстон, Аарон Тейлор-Джонсон, Елізабет Олсен, Саллі Хокінс, Жульєт Бінош, Кет Ватанабе. Режисер: Гарет Едвардс. Сценарій: Макс Боренштейн, Дейв Каллахем, Френк Дарабонт. Тривалість: 123 хвилини. Вікові обмеження: 14 років.

Фільм американського режисера Гарета Едвардса стане 29-м, знятим про монстра на ім’я Ґодзілла. Вперше кіно про радіоактивного мутанта зняли ще у 1954 році на японській кіностудії Taho. Відтоді впродовж 50 років японці створювали повнометражні фільми, кожен з яких завойовував неймовірну популярність. Для втілення образу короля монстрів лише одного разу використовувалась комп’ютерна графіка. У Голівуді двічі намагалися зняти фільм про Ґодзіллу. Вперше у 1969-му – фільм виявився настільки невдалим, що його записи навіть не збереглися. Тільки у 1998 році режисер Роланд Еммеріх зробив блокбастер про атаку Ґодзілли на Нью-Йорк. Японці були дуже розчаровані тим, що побачили, та не дали згоди на подальші зйомки. Третя спроба завоювати популярність – картина Гарета Едвардса. Він обіцяє продовжити сюжетну лінію японських фільмів та завоювати успіх в усіх куточках світу, зокрема й завдяки формату ІМАХ.

На думку критиків, цей фільм – рімейк оригіналу з більш розвинутою міфологією Ґодзілли та елементами "західної" адаптації японського оригіналу. Він виграє в плані візуальних ефектів, саспенсу та операторської роботи, що само собою варто подивитись на великому екрані. Про масштабність зйомок свідчить і той факт, що в фільмі задіяно 120 акторів і це не включаючи масовку!

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!