Фірма Григорія Козловського планує будувати медичний центр на Раппопорта

9738 0
Висота будівель може сягати 6 поверхів.
Фото: google maps

Фото: google maps

Львівський бізнесмен та депутат Григорій Козловський планує збудувати медичний центр на вулиці Раппопорта, 6 у Львові. Відповідні містобудівні умови та обмеження розглядатимуть на виконкомі ЛМР у п’ятницю, 18 жовтня.

Читайте також: Григорій Козловський збудує у Львові спортнивний табір для дітей. Схема

Земельна ділянка площею 0,2463 га, на якій збираються будувати, призначена для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови. У квітні депутати ЛМР затвердили ТзОВ «Лемберг медікал Центр» проєкт землеустрою під будівництво медичного центру.

Висота будівель не має перевищувати 18 м, що становить приблизно 6 поверхів, а відсоток забудови – 52%. За цією ж адресою розташована 3-тя міська клінічна лікарня Львова. Нове будівництво вестимуть безпосередньо за лікарнею

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Лемберг медікал Центр» належить дружині Григорія Козловського Юлії, а керівником фірми є сам бізнесмен. 

Читайте також: Спочатку межі парку, тоді готель. Чи буде у Львові Hilton і до чого тут ЮНЕСКО

Додамо, що тиждень тому доньці Григорія Козловського дозволили збудувати готель на вулиці Дорошенка, що спровокувало обуоення мешканців. Бзнесмен називає себе співвласником будівельної компанії Avalon, що веде активне будівництво у Львові, є власником ресторанів «Королівська пивоварня», «36По», Cabinet та «Гранд готелю» та займається реконструкцією Винниківського озера.

Крім цього, власне його та наближені до нього фірми торік купили декілька будівель та приміщень у центрі Львова, зокрема на площі Ринок та Дорошенка.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!