ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна»

3461 0
Міська рада може розірвати угоду оренди з футбольним клубом, якщо той втратить статус професійного або не братиме участь у змаганнях ФФУ.
Фото: fckarpaty.com.ua

Фото: fckarpaty.com.ua

У Львові затвердили особливі умови оренди для львівського ФК «Карпати» стадіону «Україна». Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету ЛМР сьогодні, 6 квітня.

Згідно з ухвалою, ТзОВ «Карпати» має безкоштовно надавати об’єкти стадіону в оренду на потреби громади міста. Крім цього, футбольний клуб, на підставі відповідних договорів, має безкоштовно або за погодженням надавати поле, приміщення та відповідні комунікації для ігор інших професіональних футбольних клубів, які зареєстровані у Львові, Винниках, Брюховичах і Рудно та беруть участь у всеукраїнських змаганнях з футболу.

Читайте також: 50% ФК «Карпати» виставили на продаж за гривню

Також «Карпати» мають забезпечити звуковий супровід футбольного матчу, приміщення для проведення післяматчевих прес-конференцій та належну роботу технічного персоналу на стадіоні.

Міська рада може в односторонньому порядку розірвати договір про оренду з «Карпатами», якщо клуб втратить статус професійного або не братиме участь у змаганнях від Федерації футболу України.

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!