FlixBus запускає новий рейс між Україною та Польщею через Львів

1991 0
Також з 4 червня перевізник відновлює ще один рейси через Львів, що сполучатиме Чернівці та Варшаву.
Фото: Міністерство інфраструктури

Фото: Міністерство інфраструктури

Найбільший оператор автобусних перевезень в Європі, німецька компанія FlixBus запускає новий міжнародний маршрут з України до Польщі через Львів. Так, на початку червня перший автобус стартує з Чернівців до Вроцлава. Вартість квитків стартує від 149 грн в один бік.

Як повідомляє Lowcost.avia, нова лінія отримала номер 3232, її повний маршрут: Чернівці – Коломия – Івано-Франківськ – Львів – Краків – Катовіце – Вроцлав.

Читайте також: Flixbus запускає лінію зі Львова до Монпельє з зупинками у Ніцці та Марселі

Також з 4 червня перевізник відновлює ще один рейси через Львів, що сполучатиме Чернівці та Варшаву. Зазначені лінії спочатку будуть відправлятись 3 рази на тиждень, але з часом наростять частоту. Так, вже з 28 червня Чернівці – Варшава і Чернівці – Вроцлав курсуватимуть 5 разів на тиждень.

Додамо, що в’їзд в країни ЄС для українців з туристичною метою наразі заборонено. Право в’їзду мають лише певні категорії громадян з дозволами на проживання в ЄС, з документами на роботу, навчання та ін. Єврокомісія планує спростити перетин кордону ЄС з третіх країн для вакцинованих.

Нагадаємо, в Україну у червні 2019 року офіційно зайшов автобусний лоукостер FlixBus. У липні 2020 року він запустив рейси між містами України через Львів, а також рейси зі Львова та Кракова і Праги. Нещодавно оператор запустив першу в Україні повністю брендовану внутрішню лінію. Маршрут пролягатиме від Затоки та Одеси, через Київ і Львів, до гірських курортів Буковель та Драгобрат (зупинки «Поляниця» і «Ясіня»).



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!