Фото дня у Львові: рятувальники попрощалися із загиблими побратимами

2710 0
Щоб вшанувати пам’ять та попрощатись із вогнеборцями рятувальники Львівського гарнізону, а також рятувальники з різних областей України о 15:00 год попрощалися звуками пожежних сирен.
фото: facebook-сторінка Головного управління ДСНС України у Львівській області

фото: facebook-сторінка Головного управління ДСНС України у Львівській області

По всій області в знак скорботи за загиблими були присушені прапори і вишикувані пожежні автомобілі з включеними звуковими сиренами.
Нагадаємо, тіла усіх трьох рятувальників, які потрапили під зсув на Грибовицькому сміттєзвалищі знайшли учора, 31 травня. О 19:05 знайдено тіло начальника караулу ДПРЧ-17 по охороні міста Жовква, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Винкевича Андрія Миколайовича, 1983 року народження.

Сьогодні на Грибовицькому сміттєзвалищі ще тривають пошуки зниклого комунальника.

Як інформувало Tvoemisto.tv раніше, попрощатись із Андрієм Вненкевичем, начальником караулу ДПРЧ-17 та з Юрієм Рудим, начальником ДПРП-48 можна було сьогодні.

Прощання із третім рятувальником Богданом Юнком, чиє життя забрала страшна трагедія, відбудеться завтра, 2 червня. Детальні місце та час буде повідомлено згодом.

 

Опублікувала Мар’яна Федина

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!