Гінекологічний корпус перинатального центру у Львові реконструюють за 119 млн гривень

3937 0
Ремонт у будівлі мають завершити до кінця наступного року.

Управління капітального будівництва ЛОДА провело тендер на реконструкцію корпусу Б-3 Львівського обласного клінічного перинатального центру на вул. Дж. Вашингтона, 6.

Участь в тендері брали дві компанії – ТОВ «Будівельна компанія «Прогрестехбуд» та ТОВ «Новатех». За результатами аукціону перемогу здобула фірма «Прогрестехбуд», запропонувавши меншу ціну за свого конкурента – 118 млн 787 тис. гривень. 10 вересня з’явилось повідомлення про намір укласти договір з фірмою-переможцем.

Як повідомила в коментарі Tvoemisto.tv директорка департаменту охорони здоров’я ЛОДА Ірина Микичак, мова йде про акушерське відділення перинатального центру. В цю суму входить капітальний ремонт триповерхової будівлі та закупівля медичного обладнання.  

Читайте також: У Львові дозволили будувати перший приватний пологовий будинок. Візуалізація

Згідно з тендерною документацією, закупівля обладнання включає в себе перелік з 20 одиниць найменувань різноманітної медичної техніки: гінекологічні крісла, світильники, апарати УЗД та інше.

За даними Youcontrol, фірма-переможець зареєстрована у Славському. Її власником є українських мільйонер Віталій Антонов – керівник «Універсальної інвестиційної групи», куди також входять ПАТ «Концерн Галнафтогаз» — мережа заправних комплексів «ОККО» та ПАТ «Концерн Хлібпром».

Нагадаємо, 22 червня у Львівському перинатальному центрі запрацював акушерський корпус, а вже 25 червня там народилася перша дівчинка. Нещодавно перинатальний прийняв сотого новонародженого.

Довідка

Львівський державний обласний клінічний перинатальний центр закрили на реконструкцію 2013 року. Нових пацієнтів він мав приймати вже 2014, однак ремонтні роботи затягнулися на п’ять років.

За проектом вартість реконструкції становила сто мільйонів гривень. Із них 56 млн — на капітальне будівництво, 16 млн — на нове обладнання. У 2014 році Львівська обласна рада не використала 20 мільйонів гривень, виділених Кабміном на реконструкцію. Після ще однієї 45-мільйонної субвенції фінансування припинили. У лютому 2017-го виділили ще 45 мільйонів. Тендер, оголошений управлінням капітального будівництва ЛОДА, виграла київська компанія «Аеробуд-Захід».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!