Глава УГКЦ Блаженніший Святослав побажав, аби в українців перед Вертепом зник страх і смуток

909 0
Предстоятель УГКЦ привітав зі святом тих, хто святкує дома і тих, хто на чужині, хто святкує на фронті, в ув'язненні чи на лікарняному ліжку.
Фото: Synod.ugcc.ua

Фото: Synod.ugcc.ua

Глава Української Греко-Католицької Церкви Блаженніший Святослав привітав українців з Різдвом Христовим.

«Засилаю вам радісну вістку, яку сьогодні ангел з небес сповіщає пастирям: сповіщаю вам велику радість, яка буде радістю всього народу, сьогодні народився Христос Спаситель, сьогодні небо і земля наповнюються світлом. Сьогодні весь людський рід відчуває незмінну радість через те, що у Вифлеємі, у яслах на сіні, народився Спаситель. Бог увійшов у історію людини. У цьому Різдві Господь входить в історію нашого народу, кожного з нас у цих новітніх обставинах, які ми сьогодні переживаємо», – звернувся Блаженніший Святослав.

Читайте також: Львів святкує Різдво Христове

Глава Церви побажав, аби стоячи перед Господнім вертепом, у кожного зник страх і смуток із сердець, щоби разом прославити Спасителя прадідівською колядою. 

Він привітав зі святом тих, хто святкує дома і тих, хто на чужині, тих, хто на фронті, в ув'язненні чи на лікарняному ліжку.

«Але до всіх нас Він прийшов сьогодні, щоб дати своє благословення, підняти нас, наповнити життєвою силою, радістю і оптимізмом»,  – наголосив Блаженніший Святослав.

Предстоятель УГКЦ побажав, аби Господь, який народився у Вифлеємі, був світлом і провідною зорею у майбутніх роках, щоби Спаситель благословив кожну українську родину, утер кожну сльозу з очей, а смуток перетворив на радість.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!