Голова Комарнівської ОТГ подав у відставку за два місяці після обрання

1537 0
Він більше як удвічі випередив найближчого суперника – кандидата від «Батьківщини» Богдана Винарчика.
Фото: Кray.org.ua

Фото: Кray.org.ua

Голова Комарнівської ОТГ, що на Львівщині, подав заяву про відставку через два місяці після обрання. Її підтримали депутати на позачерговій сесії Комарнівської міської ради. Рішення опублікували на сайті територіальної громади.

Учора 16 грудня депутати Комарнівської міської ради на позачерговій сесії підтримали відставку міського голови Комарно Івана Рубахи. Достеменно причини відставки невідомі, втім ймовірно таке рішення голова ОТГ прийняв через проблеми зі здоров'ям.

Читайте також: Кого обрали громади головами ОТГ на Львівщині. Оновлюється

Тимчасово виконувати обов’язки міського голови Комарно буде секретар ради Іван Вовк. Відповідно до закону, у Комарнівській ОТГ мають відбутися позачергові вибори нового голови громади.

Іван Рубаха брав участь у виборах як самовисуванець. Йому 51 рік. До цього працював головою Кліцької сільської ради. На місцевих виборах 25 жовтня, за Івана Рубаху проголосували 41,22% виборців — це 2041 голосів. Він більше як удвічі випередив найближчого суперника – кандидата від «Батьківщини» Богдана Винарчика.
Комарнівська ОТГ налічує місто Комарно та ще 20 навколишніх сіл.


+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!