Головне управління розвідки підтвердило використання Starlink російськими окупантами

634 0
Про це стало відомо з перехопленої розмови росіян.
Фото: ГУР

Фото: ГУР

ГУР Міноборони підтвердило використання російськими окупантами Starlink. Про це повідомила пресслужба відомства. 

«Радіоперехоплення розмови загарбників свідчить, що для налагодження доступу до інтернету термінали Starlink встановили, наприклад, у підрозділах 83-ї одшбр зс рф»,  йдеться у повідомленні. 

Зазначений підрозділ окупантів діє у Донецькій області поблизу Кліщіївки та Андріївки.

Читайте також: «Ілон Московит». Як українці відмовилися від «церкви Маска»

«Так, зафіксовані випадки використання російськими окупантами даних пристроїв. Це починає набирати системного характеру»заявив Представник ГУР МО України Андрій Юсов у коментарі РБК-Україна. 

Нагадаємо, що правоохоронці встановили особи двох російських військових, які катували цивільних мешканців села Здвижівка під час окупації Київщини 2022 року.

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!