Хакери Anonymous дали 48 годин західним компаніям, щоб вони залишили ринок РФ

3415 0
Anonymous окреслили близько 40 компаній, які можуть стати цілями кібератак.
Фото: depositphotos.com

Фото: depositphotos.com

Міжнародна хакерська група Anonymous попередила, що за 48 годин почне кібератаки на західні компанії, які залишилися працювати на ринку Росії. Заяву Anonymous опублікували у Twitter.

Читайте також: МЗС закликає бойкотувати компанії, що не пішли з Росії. Перелік

«Закликаємо всі компанії, які продовжують працювати в Росії й платити податки до бюджету кремлівського злочинного режиму: Забирайтеся з Росії! Ми даємо вам 48 годин, щоб піти з Росії, інакше ви станете нашою мішенню!», – йдеться у заяві.

Anonymous окреслили близько 40 компаній, які можуть стати цілями кібератак.

Частина компаній, такі як Hulliburton та Schlumberger, уже оголосили про вихід з ринку РФ. Раніше анонімна група хактивістів закликала бойкотувати продукцію Nestle, оскільки вона продовжує свою діяльність у Росії.

Нагадаємо, що через військове вторгнення росії в Україну великі іноземні компанії оголошують агресору бойкот. Через це близько трьох мільйонів росіян можуть залишитися без роботи, а також у країні буде дефіцит багатьох товарів та комплектуючих. Які компанії пішли з росії читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!