Хакери Anonymous зламали пошту одного з найбільших російських підприємств

39952 0
В мережу виклали 432 гігабайти секретних даних
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Міжнародна мережа хакерів Anonymous завила про злам пошти найбільшого виробництва гідравлічних інструментів в росії та країнах СНД – підприємства «Енерпред». Про це йдеться у Twitter хакерів.

Хактивісти отримали доступ до 645 тисяч електронних листів «Енерпреду». 432 гігабайти секретних даних Anonymous виклали у відкритий доступ.

Читайте також: Anonymous зламали ще один російський банк, клієнтами якого є олігархи

«Anonymous зламали 645 тисяч електронних листів (432 Гб) компанії «Енерпред», найбільшого виробника гідравлічних інструментів у Росії та СНД, які використовують в енергетиці, нафтохімії, вугільній, газовій і будівельній сферах», – ідеться в повідомленні.

«Енерпред» входить до переліку гігантів ринку промислової гідравліки. Серед клієнтів компанії, зокрема, «Башнефть», Evraz, «Газпром», МНС Росії, РЖД, «Роснефть», «Русал», «Северсталь», «Татнефть», «Уралмаш», МВС Росії та інші.

Нагадаємо, Anonymous зламали систему відеоспостереження Кремля. Також хакери атакували Центробанк РФ і «злили» дані до мережі, а згодом сервери управління цивільної авіації Росії. Також хакери здійснили атаки та отримали дані благодійного фонду Російської православної церкви (РПЦ) та Липецького механічного заводу, який проводить ремонт російської військової техніки.

Також хакери зламали урядовий сайт Мінкульту рф та оприлюднили більше 200 тисяч листів чиновників відомства. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!