Хлопчика, що народився у модульному містечку на Сихові, назвали на честь священника

21849 0
Батьки назвали хлопчика на честь священника із згромадження отців Салезіян, який опікується містечком.
фото: ілюстративне/роман балук

фото: ілюстративне/роман балук

У модульному містечку для тимчасово переселених українців «Маріяполіс», що на Сихові у Львові, з’явився ще один мешканець – новонароджений Андрійко. Батьки назвали хлопчика на честь священника із згромадження отців Салезіян, який опікується містечком. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Хлопчик народився в багатодітній родині, яка втекла до Львова з міста Лиман на Донеччині. Андрійко має двох братиків і сестричку, і нині їм допомагають соціальні служби міста. 

Читайте також: Біль за білими дверима, або Чому Зоя боїться грому

«Як тільки мама повернулась з пологового будинку, ми надали усе необхідне для дитини – памперси, гігієнічні засоби, пляшечки, коляску та інші речі. Батько хлопчика працює в одній із військових частин, де допомагає військовим», – розповів начальник управління соціального захисту ЛМР Ігор Кобрин.

Додамо, що загалом у трьох модульних містечках, що функціонують у Львові, станом на сьогодні мешкає близько двох десятків багатодітних родин. У п’яти сімей – п’ятеро та більше дітей. А загалом у всіх містечках для переселених осіб міста живе 300 дітей.

Нагадаємо, 19 травня в одному зі спальних районів Львова – на Сихові – відкрили ще одне модульне містечко, куди переїхали переселенці з зони бойових дій. Містечко матиме свій дитячий майданчик.  Загалом в обох містечках – на вул. Пулюя та пр. Червоної Калини у Львові – мешкатимуть 350 людей. Щоб поселитися у модульному містечку, людей закликають звертатися в управління соціального захисту.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!