Хлопчик, якого вчора витягли з-під криги, перебуває у реанімації

2069 0
Другого хлопчика, якого водолази знайшли пізніше, виявили без ознак життя.
Фото: Святошинська районна в м.Києві державна адміністрація

Фото: Святошинська районна в м.Києві державна адміністрація

11-річний хлопчик, який учора провалився під кригу на Сихові, перебуває у реанімації. Про це інформує Департамент із питань цивільного захисту населення Львівської ОДА,

Нагадаємо, учора, об 13:30, на території колишнього ДБК на озері, що на вулиці Райдужній на Сихові, під кригу провалилися двоє хлопчиків 10 та 11 років. 

Читайте також: Як допомогти людині, яка провалилася під лід?

11-річного Максима знайшли першим та госпіталізували до КЗ «Західно-Українського спеціалізованого дитячого медичного центру». Пізніше водолази знайшли другого хлопчика – 10-річного Івана без ознак життя. 

За словами голови Сихівської РА Галини Гладяк, діти перебували на водоймі без нагляду дорослих. Очевидці кажуть, що там було четверо хлопців, проте двоє зі страху почали тікати і кликати на допомогу. Потерпілий та загиблий були жителями Львова. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!