Хлопця, який виконував пісні Цоя у центрі Львова, визнали винним та покарали

3875 0
Суд визнав хлопця винним за статтею 173 (дрібне хуліганство).
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Хлопець, який виконував пісні громадянина срср Віктора Цоя на вулиці у Львові, отримав покарання. Галицький районний суд визнав одесита винним за статтею 173 (дрібне хуліганство), внаслідок чого останній отримав попередження. Про це у своєму Facebook повідомила народна депутатка України Наталія Піпа. 

«Галицький районний суд міста Львова визнав хлопця винним у вчиненні правопорушення – дрібне хуліганство. Враховуючи обставини – його неповнолітність і що його виховує мама, що є людиною з інвалідністю, я особисто просила у письмовій заяві про те, щоб до нього не застосовували штраф, а лиш попередження», – розповіла депутатка. 

Читайте також: Після інциденту у Львові Держмистецтво пояснило, чи можна виконувати пісні Цоя

Нагадаємо, що молодик із Одеси на вулиці в центрі Львова співав пісні музиканта, що народився в срср, Віктора Цоя і нахамив нардепці Наталії Піпі, яка зробила йому зауваження. Вона написала на нього заяву у поліцію через виконання російськомовних пісень. Також Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти повідомило, що радянський рокер Віктор Цой не включений до переліку тих, хто створює загрозу національній безпеці, адже помер до 1991 року. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!