Хто є найбільшим роботодавцем на Львівщині

38232 0
У компанії «ОККО-ДРАЙВ» працюють 6,4 тисячі співробітників.
фото: yablor

фото: yablor

Найбільшим роботодавцем на Львівщини є ТОВ «ОККО-ДРАЙВ». Опендатабот опублікував рейтинг найбільших роботодавців України, проаналізувавши дані фінансової звітності, яку українські бізнеси щороку мають подавати до Держстату. 

У компанії «ОККО-ДРАЙВ» працюють 6,4 тисячі співробітників.

Натомість у столиці найбільшим роботодавцем стала «Укрзалізниця», яка мала у 2023 році понад 187 тисяч працівників. Навіть попри те, що від початку повномасштабного вторгнення компанія скоротила кількість своїх працівників майже на 11%, в «Укрзалізниці» все ще працевлаштовано найбільшу кількість українців. 

Зазначимо, що ТОВ «Окко драйв» сплатило 263 млн 406 тис. грн податків до Головного управління Державної податкової служби у Львівській області у 2023 році. Компанія є частиною ФПГ «Універсальна інвестиційна група» Віталія Антонова. Вона займається роздрібною торгівлею пальним. Підприємство зареєстроване у Славсько.

Читайте також: Які компанії заплатили найбільше податків у Львівській області

Нагадаємо, що у рейтинг 200 найбільших компаній України за виторгом у 2023 році увійшли шість львівських компаній. Серед них - АТ «ОККО-Драйв» Віталія Антонова з дохідністю за 2023 рік у 14,8 млрд грн.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!