Хто ремонтуватиме площу Двірцеву у Львові

3362 0
Намір про підписання угоди планують оголосити за 10 днів.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Площу Двірцеву у Львові реконструюватиме ТзОВ «Онур Конструкціон». Відповідні результати повторного тендеру оприлюднили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Читайте також: Фонтан, бруківка та підземний паркінг: Як може змінитися площі Двірцева. Оновлена візуалізація

У тендері взяли участь дві компанії: ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління №1», яке запропонувало вартість ремонту 166,9 млн гривень, та ТзОВ «Онур Конструкціон» із ціновою пропозицією 165,5 млн гривень. Як повідомила у коментарі Tvoemisto.tv керівниця відділу з державних закупівель ЛКП «Львівавтодор» Юлія Стефанюк, документи обох компаній відповідали вимогам тендеру, втім у результаті електронного аукціону переможцем тендеру стало ТзОВ «Онур Конструкціон». 

«Наразі очікуємо рішення тендерного комітету ЛКП "Львівавтодор" про визнання компанії "Онур" переможцем. Його можна буде оскаржити впродовж 10 днів, після чого з переможцем укладуть договір. Коли розпочнуть самі роботи, сказати важко, оскільки не відомо, як довго видаватимуть технічні погодження на ремонт», — розповіла Юлія Стефанюк.

Читайте також: Цілуй і їдь. Як рухатиметься транспорт на площі Двірцевій

У Львові компанія відома низкою масштабних ремонтів та реконструкцій. Зокрема, ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» прокладала трамвайну колію на Сихів, займалася ремонтом вулиць МечниковаЛичаківськоїБілогорща, Котляревського, Коновальця та Городоцької, а у січні компанія виграла тендер на реконструкцію Замарстинівської. Згідно з даними Youcontrol, фірма належить громадянам Туреччини Ісхану та Онуру Четінджевіз і зареєстрована у Анкарі (Туреччина).

Читайте також: Онур відремонтує вулицю Збиральну у Львові за понад 19 млн гривень

Нагадаємо, що перший тендер на реконструкцію площі біля залізничного вокзалу оголосили 4 липня, втім під час проведення аукціону його довелося скасувати через те, що після експертизи до аукціону допустили тільки одну фірму.

Додамо, що проект реконструкції площі розробили у ЛКП «Інститут просторового розвитку». Згідно з проектом, на площі побільшає зелені та зупинок для громадського транспорту, а рух транспорту та пішоходів планують розділити на 4 смуги.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!