«єЧерга» анульовуватиме записи, які містять недостовірні дані

900 0
Однією з поширених проблем є введення недостовірної інформації в систему з метою отримати пріоритетне місце в «єЧерзі» раніше.
Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Фото: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

З 5 червня електронна черга для перетину кордону за внесення недостовірної інформації буде скасовувати запис. Про це повідомляє Державна служба України з безпеки на транспорті.

Згідно з результатами моніторингу записів користувачів, однією з поширених проблем є введення недостовірної інформації в систему з метою отримати пріоритетне місце в «єЧерзі» раніше, ніж це передбачено правилами. Зокрема, користувачі намагаються зареєструвати транспортний засіб в чергу без вантажу, а пізніше завантажують його.

«Ми спільно з Державною митною службою України вирішили цю проблему: якщо запис в «єЧергу» зроблено на машину без вантажу, а пізніше її завантажили, то система скасує такий запис», – йдеться  у повідомленні.

Читайте також: Західний кордон через систему «шлях» щодня перетинають майже три тисячі чоловіків

Після реєстрації у сервісі вантажівки перевірятимуться на наявність митних декларацій. Ті, до яких будуть виявлені такі декларації, будуть позначені в системі спеціальною міткою і виключені з електронної черги. Укртрансбезпека рекомендує користувачам, які зареєстрували порожню вантажівку, але планують перетнути кордон з вантажем, скасувати свої чергові записи та зареєструватися з коректними даними щодо вантажу.

Читайте також: У пунктах пропуску на Львівщині облаштують пункти для відстою та створять е-чергу на кордоні

Нагадаємо, у пунктах пропуску з Польщею, Словаччиною, Угорщиною, Румунією та Молдовою запрацювала система єЧерга. Як записатись, читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!