Інспекція ДАБК у Львові перевірить самочинне будівництво на вулиці Залізничній

1586 0
Міська інспекція розпочала позапланову перевірку, а також готує звернення до правоохоронців.
фото: львів.містобудування

фото: львів.містобудування

На вулиці Залізничній, 7 у Львові виявили самочинне будівництво. Жодних дозволів на будівництво і документів на землю у забудовника немає. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив керівник Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові Тарас Павлишин.

Міська інспекція розпочала позапланову перевірку, а також готує звернення до правоохоронців.

Читайте також: У мерії заявили про самовільні будівельні роботи біля Стрийського парку

«Там розпочали будівельні роботи без жодного дозвільного документа. Містобудівні умови та обмеження виконком Львівської міськради не видавав, також відсутній кадастровий номер земельної ділянки. Земля належить місту», – каже він.

Читайте також: Біля «Чебуречної» у Брюховичах зводять готель без погодження

Власники компанії, за словами Павлишина, демонтували приміщення, які були там до цього, і на їхньому місці розпочали нове будівництво. За адресою: вул. Залізнична, 7 зареєстровано ТзОВ «Платформа Сім. Три», що займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Серед керівників вказалін Юлія Бур та Уляна Рубінська.

Нині міська інспекція проводить перевірку, яка триватиме до 2 грудня. За її рішенням складуть відповідний процесуальний документ.

Ольга Коваль

Фото: департамент містобудування ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!