Інтерв'юерів Зеленського найменше на Заході України, – Опора

1558 0
Найбільша кількість дільниць покрита на Півдні – 78,65%.
Фото: Українська правда

Фото: Українська правда

За даними «Опори», інтерв’юери, що проводять опитування від Президента, присутні біля 55% виборчих дільниць в Україні, найбільше на Півдні України, найменше – на Заході

Зокрема, за інформацією спостерігачів «Опори», які присутні на репрезентативній для усієї України кількості виборчих дільниць, опитування за ініціативою президента України проводилось біля приміщень для голосування 55% ДВК.

Читайте також: Місцеві вибори 2020 у Львові та ОТГ. Найважливіше. фото, відео. Оновлюється

Похибка дослідження щодо цього питання – 4%

Зазначається, що найбільша кількість дільниць покрита на Півдні – 78,65%, найменша Захід – 37,81%, Центр – 55,79%, Схід – 56,87%.

Повідомляється, що присутність інтерв’юерів досліджено на основі статистично репрезентативної кількості дільниць, на яких перебувають спостерігачі «Опори».

Нагадаємо, у Галицькому районі Львова на виборчій дільниці №461851 сьогодні не було представника, який би пропонував відповісти на 5 запитань від президента України Володимира Зеленського. Про це під час стріму Tvoemisto.tv повідомила заступниця голови виборчої дільниці Марта Чухань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!