На правах реклами

У чому особливість інвест-готелів та куди інвестувати у Львові та Буковелі

1491 0
LEV Development та Ribas Hotels Group оголосили про початок співпраці.

Два готелі LEV Сity Hotel у Львові та Lev Resort Hotel в Буковелі на фінальному етапі будівництва, введення в експлуатацію заплановано на І квартал 2024. Компанії LEV Development та Ribas Hotels Group оголосили про початок співпраці. Повідомлення було зроблено у Львові під час зустрічі з діючими та потенційними інвесторами інвест-готелів LEV Сity Hotel (Львів) та LEV Resort Hotel (Буковель), які створює LEV Development. Згідно з угодою, Ribas Hotels Group займатиметься управлінням цими об’єктами.

Особливість інвест-готелів полягає в тому, що це особливий тип інвестиційної нерухомості, помешкання в якому можуть придбати всі, чия мета – отримувати пасивний прибуток від нерухомості. Всю операційну діяльність бере на себе компанія, яка забезпечує управління, пошук клієнтів та виплачує прибуток власнику готельного номера.

«Відбулося дуже багато змін, зокрема й у будівництві та на ринку нерухомості, а проєкти потрапили в непросту ситуацію. Проте ми зуміли зберегти людей, налагодити логістику і постачання в нових умовах, переглянули всі контракти на предмет компаній, які можуть бути пов’язані з росією і відновили повноцінну діяльність у всіх напрямках. Зокрема, підписали угоду з Ribas hotels group – українською компанією, яка працює, розвивається і зуміла вийти на міжнародний рівень», – зазначив Олександр Островський, співзасновник девелоперської компанії LEV Development.

Ribas Hotels Group, компанія з Одеси, зуміла налагодити свою діяльність, завершивши 2022 рік з прибутком, залучила $ 125 мільйонів і навіть відкрила новий готель в Білій Церкві та будує готель в Тернополі. Також Ribas Hotels Group взяла в управління і відкрила готель Radisson Hotel City Centre Odesa, а загалом в активі компанії 28 готелів.

«Свого часу Олександр Островський говорив, що в його об’єктах буде працювати міжнародний оператор і він сказав правду. Зараз ми будуємо готель в Італії та Балі. Паралельно готуємо нові проєкти, але про них ми оголосимо згодом. Працюємо в Україні і бачимо великі інвестиційні можливості, особливо в західних областях, індустрія яких розвивається навіть зараз, в непростий для країни час», – розповів Артур Лупашко, засновник Ribas Hotels Group.

Присутній на зустрічі Марко Савицький, засновник компанії «Савицький дизайн», яка розробляла концепцію і проект LEV Сity Hotel, впевнений, що рішення про співпрацю було дуже вдалим.

«Я впевнений, що архітектура, працюючи з середовищем і людьми, а не квадратними метрами, може багато передбачати. Нехай не деталі, але загальну канву точно. Чотири роки тому, проєктуючи цей готель, ми закладали в ньому паркінг подвійного використання. І сьогодні він в ньому вже є. Актуальність архітектури стає можливою, коли працюють люди з цінностями і відповідальністю. Наша співпраця з LEV Development – це паритет цінностей, коли ми працюємо над репутацією і якістю, забудовник дотримується зобов’язань, а Ribas Hotels Group – українська молода креативна компанія, яка враховує і використовує можливості для розвитку і бізнесу і людини», – наголосив він.

LEV Сity Hotel – це новий готель на 92 апартаменти у Львові на вул. Шевченка, поруч з центром міста.

LEV Resort Hotel – 134 номери в Буковелі. Номери продаються з сучасним ремонтом «під ключ» та повністю готові до проживання. Обидва проєкти на фінальному етапі будівництва, введення в експлуатацію заплановано на І квартал 2024 року.

Інформацію про вільні апартаменти, умови купівлі та інші деталі можна отримати у відділах консультацій і продажу компанії LEV Development: 067 0000 242.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!