Із 23 липня вулицю Пилипа Орлика закривають на ремонт

3938 0
Роботи розділять на два етапи й виконуватимуть упродовж 2020-2021 років.
Фото: Тарас Гупало / Фейсбук

Фото: Тарас Гупало / Фейсбук

Із 23 липня у Львові розпочнуть реконструкцію вулиці Пилипа Орлика. Про це повідомили в ЛКП «Львівавтодор».

Читайте також: Де у Львові планують збудувати нові вулиці

«Вулиця буде перекрита для руху транспорту на відрізку від вул. Миколайчука до вул. Віри, Надії, Любові», – повідомили у «Львівавтодорі».

За проєктом, який виготовили у ЛКП «Інститут просторового розвитку», вулицю розширять, влаштують паркомісця між деревами, їх має бути близько ста, та велодоріжки. Поблизу дитячої лікарні збудують підпірну стінку. Також замінять мережі та освітлення вулиці.

Роботи розділять на два етапи й виконуватимуть упродовж 2020-2021 років. Спершу ремонтуватимуть верхню ділянку Пилипа Орлика, від вулиці Миколайчука. Натомість транспорт зможе рухатись вулицею Віри, Надії, Любові.

Читайте також: Яким буде новий громадський простір на вулиці Тершаковців. Візуалізація

Нагадаємо, що проєкт реконструкції вулиці готовий уже кілька років. Навесні тут планували провести лише капремонт за 18 млн грн, утім вирішили все ж реконструювати вулицю, замінивши мережі.

Ремонтувати вулицю буде ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!