Політична реклама

Іздрик у Львові презентує нову збірку «Ab out»

1846 0
У четвер, 5 червня, у Львові DrumТиАтр – музичний проект Грицька Семенчука та Юрка Іздрика презентує нові хіти, а сам Іздрик – нові вірші.

«AB OUT» – це добірка найновіших віршів Іздрика, яку він традиційно оформив своїми малюнками та колажами. У цій збірці збережений феномен «щоденного віршування», який здобув неабиякий розголос завдяки соціальним мережам та книжці «Ю», інформують організатори.

У «AB OUT» багато любові і революції, болю і пристрасті, а ще багато музики. Адже часто сам Юрко не завжди знає, що першопочаткове - вірш чи текст композиції DrumТиАтру. Щоб там не було, вірші з «AB OUT» Юрко і читає, і співає.

Під час концерту DrumТиАтру можна буде почути і найновіші пісні на поезію «AB OUT», і на вірші з «Ю» і найдрайвовіші та найвідоміші хіти гурту.

Коли: 5 червня о 19.00.

Де: в дворику «Львівської копальні кави» (пл. Ринок, 10).

Що: концерт гурту DrumТиАтр та презентація нової поетичної збірки «Ab out», що вийшла у «Видавництві Старого Лева».

Ціна: вхід – 30 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!