Ізраїль заборонив в'їзд іноземцям до 1 вересня

1853 0
Наказ на повну заборону на в'їзд до Ізраїлю громадян з не ізраїльськими паспортами продовжили з 1 серпня до як мінімум 1 вересня.
Фото: Sander Crombach

Фото: Sander Crombach

Ізраїль продовжив заборону на в’їзд іноземців до 1 вересня. Про це пише Тimes of Israel.

Ізраїльське управління аеропортів повідомило всім авіакомпаніям, що суворий прикордонний контроль буде в силі через поширення Covid-19. Наказ на повну заборону на в'їзд до Ізраїлю громадян з не ізраїльськими паспортами продовжили з 1 серпня до як мінімум 1 вересня.

Громадяни Ізраїлю, які повертаються з-за кордону, і далі повинні будуть залишатися на карантині 14 днів з моменту прильоту.

Нагадаємо, що заборона на в'їзд іноземців діє в Ізраїлі з березня. Остання заборона на в'їзд для іноземців діяла до 1 серпня. 17 липня Ізраїль посилив карантин через сплеск поширення коронавірусу. Наразі там підтвердили 50 714 випадків коронавірусу. Майже половина хворих одужали.

Додамо, що  ЄС до 31 липня продовжив заборону на в’їзд українцям з туристичною метою до Шенгенської зони. Натомість полетіти в Європу можна за певних умов, зокрема на навчання чи роботу. Відкриті для українців кордони можна переглянути на інтерактивній мапі МЗС, що періодично оновлюється.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!