Кабмін просять частково відкрити виші для студентів

2658 0
Йдеться про дипломну підготовку, проведення лабораторних робіт, тренажерні заняття та мистецькі дисципліни.
фото: lnu.mow.fm

фото: lnu.mow.fm

Міністерство освіти і науки України просить Кабінет міністрів внести зміни до постанови про запобігання поширення коронавірусу та відкрити заклади освіти для здобувачів для проведення певних заходів. Про це сказав заступник міністра освіти і науки Єгор Стадний, передає Еспресо.ТV.

Читайте також: У МОН назвали дати проведення ЗНО-2020

«Ми в міністерстві ще з минулого тижня розробили наші пропозиції змін до 211 постанови. Зараз вони надіслані колегам по уряду, до головного санітарного лікаря, до Міністерства охорони здоров’я, де ми просимо враховуючи всі звернення закладів, які надходили, не лише нашої сфери управління, але і міністерства культури, щоби ми відкрили відвідування закладів освіти, в тому числі закладів вищої освіти та закладів фахової передвищої освіти для проведення певних заходів», – сказав Стадний.

Читайте також: Як львівські школярі завершуватимуть навчальний рік

Він зауважив, що ідеться про дипломну підготовку, проведення лабораторних робіт, тренажерних занять, проведення атестації там, де вона неможлива у дистанційній формі, тощо. Це стосується переважно мистецьких дисциплін.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!