Політична реклама

Кабмін відкликав законопроект про обмеження виплат одиноким батькам

1182 1
Кабінет Міністрів відкликав з Верховної Ради законопроект, яким пропонувалося обмежити виплати допомоги на дітей одиноким батькам залежно від розміру.

Як повідомив прем’єр-міністр Микола Азаров, він провів з цього приводу бесіду з віце-прем’єр-міністром, міністром соціальної політики Сергієм Тігіпком і поцікавився у нього, чи правдою є інформація, що з’явилася в ЗМІ, про те, що при призначенні допомоги буде здійснюватися перевірка наявності у сімей дорогого майна, повідомляють «Українські новини».

«Невже такі норми є в законі? Звичайно, ні... Закон-то ми відкликали, але справа не в цьому. Давайте ж говорити правду людям. Є в нас сім’ї, які ніякої соціальні допомоги не потребують... Напевно, таким сім’ям гріх у держави брати», – сказав Азаров.

При цьому прем’єр підкреслив, що є чимало сімей, які дійсно потребують надання соцдопомоги від держави. «Тому не треба ніколи роздувати з мухи слона», – продовжив Азаров.

Він повідомив, що Тігіпко проведе спеціальний брифінг з даного питання.

Нагадаємо, 29 листопада Кабмін запропонував Раді ввести обмеження виплати допомоги на дітей одиноким батькам залежно від розміру середньомісячного сукупного доходу сім’ї. Після цього документ розкритикували опозиція і громадські діячі.

 

6 Грудня, 2011 18:51
ги-ги Так Тігіпко - перший, у кого треба спитати, скільки його дружина отримала допомоги при народженні дитини!..
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!